1/15

The

Hill House

Set at the apex of a ridge commanding forested views, this extensive renovation of a quintessential beach house required out-of-the-box vision to deliver an entertainer's layout that worked as a family home.

Small rooms were opened up to lofty spaces, including a double-height entry that boldly announces the arrival of visitors whilst a balcony that wraps-around open plan living on the upper-level looks out to twinkling city lights framed by towering gums.

With an Architectural Digest award-winning kitchen design and plentiful natural light, this striking home has emerged as a landmark whilst delivering privacy for its owners.

WHAT

Renovation

Interior Design

Cabinetry Design

Material Specs

Colour Consult

Styling

WHERE

Mount Eliza

WHEN

December 2008

BE IN 
TOUCH

Ruth van Overbeek

0419135640  ruth@kaamer.com

© 2019 by Kaamer Design

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon